Friland - DIY på alle Planer

Hvis du kan huske en serie programmer med en nisse som fremviste huse der blev bygget af blåmuslingeskaller, halmballer og ler og som lavede pileflet af sin afføring, har du nok som mig fulgt lidt for overfladisk med i DR's serie om Friland

Jeg tilbragte en weekend derovre i godt selskab og da vi tog hjem stod en lille minirampe i beton klar. Det var Trevor Moncaster, der onsdag i parken nævnte at han skulle til Jylland torsdag og bygge noget beton DIY henover weekenden. Da jeg ikke havde bedre planer hoppede jeg på og tog fredag formiddag linie 888 mod Djursland.

At det var på Friland, fandt jeg først ud af da jeg blev hentet af Lukas Wassberg fra Pivotech. Lukas har sammen med sin kone bygget sig et dejligt hus på Friland, Pivotech har købt en erhvervsgrund, og her blev der i løbet af weekendens workshop bygget en lille minirampe sektion, planen er senere at bowle den ind og bygge videre.

Luke Jouppi og Trevor, der har været med oppe og bygge i Helsingør, var indkaldt til en lille workshop. Kim Stær, Molte og Jonas stod for den lokale arbejdskraft, suppleret af Willie Porter der var på besøg fra New Zealand.

Forhåbenligt bliver der snart indkaldt til endnu en workshop, så rampen kan blive bowlet ind. Hvis du kigger forbi Feldballe og tager en øko pils med, kan det være Lukas giver en session.

Flere billeder fra projektet hos Pivotech. Tak til alle for en hyggelig weekend.